BOUW INDUSTRIE

De installatievakbeurs zit er weer op voor Climexx, Nedfilter en Requa.

15-9-2015

In Hardenberg weten ze wel hoe ze een beurs moeten opzetten. Met als resultaat een mooi ingevulde laagdrempelige beurs met gratis entree, een hapje en drankje. Daarom kiezen Climexx, Nedfilter en Requa deze beurs om zich te representeren. Een mooie gelegenheid om (toekomstige) relaties te ontmoeten.

De beurs vond drie dagen plaats. Na een dagje opbouwen vond de 1e beursdag plaats. Deze dag werd gekenmerkt als inloopdag met vele gasten die hun kennis wilden delen en verruimen. Een mooie dag om te starten. De daarop volgende dagen waren druk van begin om 14.00 tot aan het eind om 22.00. Er was op de stand een volle bezetting en tijd voor een avondmaal was er niet bij. Een super dag waarbij vele gesprekken werden gevoerd met veel tevreden en toekomstige relaties. Op de donderdagavond liep de beurs op zijn einde en werd er geproost op een geslaagde beurs.

Henri, Gerrit en Gertjan kijken met tevredenheid terug en zullen er volgend jaar weer bij zijn. Wellicht zien we u volgend jaar terug op de Installatievakbeurs te Hardenberg.

OFFERTE NODIG?

Bel voor meer informatie: 088-8877100

ZULLEN WIJ U BELLEN?

Laat uw naam en telefoonnummer achter!