BOUW INDUSTRIE

BouwVisie 2015 Evenementenhal Venray

22-10-2015

Bezoek onze stand op Bouwvisie 2015 in Venray
Het staat ongetwijfeld met rood in uw agenda, dinsdag 3 tot en met donderdag 5 november, BouwVisie in Evenementenhal Venray. Drie dagen lang staat Evenementenhal Venray vol met handige tips, frisse ideeën en nieuwe inspiratie voor de installatiebranche.Deze nieuwe, regionale vakbeurs brengt belangrijke schakels uit de totale bouwkolom samen. Van toeleveranciers voor bouw- en installatiemateriaal tot sanitair groothandels, en importeurs van zonne-energiesystemen tot glas-in-lood-restaurateurs - u vindt ze op de beursvloer in Venray. Want in bouwen van nu én de toekomst staat ketensamenwerking centraal. Daarom bundelen de bouw-, installatie-, energie- en monumentenbranche hun krachten.

Met Nedfilter, Climexx en Requa kunnen wij u een ‘totale ontzorgingspakket’ aanbieden voor al uw nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden betreffende luchttechnische installaties.


Waar vindt u ons
Ook wij zijn met een stand vol producten en enthousiaste vakmensen aanwezig op de BouwVisie in Venray waar wij u graag ontvangen!

U vindt ons op standnummer 123.


Gratis toegang?
Voor meer informatie, digitale registratie en toezending van uw gratis toegangsbadge klik hier. Vervolgens kiest u voor de optie 'Registreren zonder code' om uw e-ticket veilig te stellen.

BouwVisie 2015

Adres:
De Voorde 30,
5807 EZ Venray

De beurs is dagelijks geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Heel graag tot ziens op de BouwVisie 2015 in Venray!

OFFERTE NODIG?

Bel voor meer informatie: 088-8877100

ZULLEN WIJ U BELLEN?

Laat uw naam en telefoonnummer achter!