BOUW INDUSTRIE

INDUSTRIE

Vlint Holding is een hecht samenwerkende groep van bedrijven gevestigd in Lelystad. De werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen binnen hun eigen marktgebieden in de clusters bouw en industrie.
De werkmaatschappijen maken onderdeel uit van een hechte organisatie. Binnen deze organisatie worden overkoepelende faciliteiten gedeeld op het gebied van huisvesting, automatisering, personeel & organisatie en administratie. Het zwaartepunt van de werkzaamheden van Vlint ligt in de Benelux, maar ook in Duitsland en Scandinavië zijn wij actief.
Spectrum van specialismen
De Vlint Holding bestaat uit de dochterondernemingen Vilton, Vilton Services, Nedfilter, Viltex, Insolids en Climexx. Deze zelfstandige bedrijven hebben dezelfde (technische) wortels maar ieder een herkenbaar gezicht.
Industrie
In de industrie vinden we onze dochterondernemingen Nedfilter, Insolids, Climexx en Viltex.
Een ieder van deze bedrijven werkt in dezelfde markt, maar met een verschillende specialisatie:

Nedfilter - Filtratiespecialist
Insolids - Solids handling specialist
Climexx - Specialist in textiele luchtstystemen
Requa - Specialist in reconditionering in klimaatinstallaties
Viltex - Specialist in vilt en technische textielen
Vlint is er voor u
De dochters van Vlint werken onderling samen door gebruik te maken van de kennis en de faciliteiten die zij gezamenlijk in huis hebben. Research & Development en het Key Supply Concept zijn daar enkele voorbeelden van.
Vlint is even veelzijdig als specialistisch. Veelzijdig vanwege de verschillende type dochterondernemingen. Specialistisch, omdat diezelfde dochterondernemingen hun expertise volledig benutten.
Als klant van Vlint plukt u de vruchten van de specialisaties welke wij ter beschikking hebben. Alleen het beste is goed genoeg. Al onze activiteiten toetsen wij voortdurend om tot dat ene product of die ene dienst te komen die het verschil uitmaakt voor onze klant. Elke dag weer.

OFFERTE NODIG?

Bel voor meer informatie: 088-8877100

WILT U DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Laat uw naam en telefoonnummer achter!