BOUW INDUSTRIE

uw bouw onze technologie

Vilton ontwikkelt, produceert en levert producten voor de sectoren bouw, infra en beton. Constructeurs, architecten en aannemers ervaren het gemak en de kwaliteit van onze producten. Oplossingen zijn zelden standaard. Vilton ontwerpt en levert daarom producten op maat. Neem in een vroeg stadium contact op met een van onze adviseurs en pluk de vruchten van een doordacht product.

Met Vilton Services kan Vilton ook nog eens in de behoefte voorzien verschillende producten op een specialistische manier te monteren. Op deze manier bent u als klant verzekerd van een maximaal resultaat! Vlint is er voor u De dochters van Vlint werken onderling samen door gebruik te maken van de kennis en de faciliteiten die zij gezamenlijk in huis hebben. Research & Development en het Key Supplyconcept zijn daar enkele voorbeelden van.

Onder Bouw vallen ook de professionals van akoestiekpro. Professionals in ruimteakoestiek. Akoestiekpro biedt mooie unieke ein eigen huis gemaakt akoestische oplossingen aan om de ruimteakoestiek in uw ruimte te verbeteren. 

Vlint is even veelzijdig als specialistisch. Veelzijdig vanwege de verschillende type dochterondernemingen. Specialistisch, omdat diezelfde dochterondernemingen hun expertise volledig benutten. Als klant van Vlint plukt u de vruchten van de specialisaties welke wij ter beschikking hebben. Alleen het beste is goed genoeg. Al onze activiteiten toetsen wij voortdurend om totdat ene product of die ene dienst te komen die het verschil uitmaakt voor onze klant. Elke dag weer.

OFFERTE NODIG?

Bel voor meer informatie: 088-8877100

WILT U DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Laat uw naam en telefoonnummer achter!