BOUW INDUSTRIE

Viltsonic Akoestische Wandpanelen


Viltsonic Akoestische Wandpanelen is een wandsysteem met hoogwaardige geluidabsorberende eigenschappen waarmee hinderlijke galm in ruimten wordt voorkomen en de spraakverstaanbaarheid wordt geoptimaliseerd. 

Viltsonic is volledig afgewerkt in een kleur wolvilt naar uw keuze. De geprefabriceerde panelen zijn zeer stevig geproduceerd met behoud van de aangenaam zachte afwerking van wolvilt. Hierdoor is Viltsonic in vrijwel elke functie toepasbaar. Verbeter bijvoorbeeld de akoestiek in kinderdagverblijven, klaslokalen, kantoren, studio’s, openbare ruimten, horeca, hotels, sportzalen, conferentieruimten, etc.

Daarnaast heeft het systeem natuurlijk een esthetisch doel. Als afwerking is gekozen voor duurzaam wolvilt wat tevens is doorgezet in de randafwerking. Hetzelfde wolvilt wordt ook gebruikt in de meubelindustrie en is daarom geschikt voor intensief gebruik door haar hoge slijtvastheid en kleurechtheid. Er zijn 51 kleuren wolvilt te kiezen. 

Vilton produceert en levert de wandpanelen in uw kleur naar keuze en monteert indien gewenst het systeem ter plaatse. De standaardmaat van het paneel is ca. 590 x 2420 mm of 590 x 3000 mm (breedte x lengte) en heeft een dikte van 68 mm. Montage kan zeer snel en de met vilt beklede afwerklijsten zorgen voor een strakke afwerking.
 

MEER INFORMATIE?

Bel voor meer informatie naar: 088-8877155

WILT U DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Laat uw naam en telefoonnummer achter!