BOUW INDUSTRIE

Akoestische wandpanelen

25-4-2014

Met de toepassing van Viltsonic verbetert de geluidsbeleving van een ruimte en wordt het akoestisch comfort verhoogd. Doordat het systeem blind bevestigd kan worden en wordt afgewerkt met een slijtvast en kleurecht wolvilt is het zowel technisch als esthetisch een uniek product.

De standaardmaat van een Viltsonic paneel is ca. 600 x 2420 mm (breedte x hoogte) en heeft een dikte van ca. 60 mm. In samenspraak met Vilton engineering kan het systeem projectspecifiek op maat worden gemaakt. Montage en demontage kan zeer snel en de met vilt beklede afwerklijsten zorgen voor een strakke afwerking. De geprefabriceerde panelen zijn solide en met de  aangenaam zachte afwerking van wolvilt vrijwel in elke functie toepasbaar. Verbeter bijvoorbeeld de akoestiek in kinderdagverblijven, klaslokalen, kantoren, studio’s, openbare ruimten, horeca, hotels, sportzalen en conferentieruimten.

Indien u een storende galm in uw ruimte wil voorkomen of verhelpen kan Viltex in een vrijblijvend advies het aantal Viltsonic panelen en de beste positie hiervan voor u bepalen. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van één van de 51 mogelijke kleuren design vilt.
Vilton Services kan de panelen voor u aanbrengen, hierbij bent u verzekerd van een juiste bevestiging en een schone oplevering.

Viltsonic akoestische wandpanelen zijn tot stand gekomen door een bundeling van expertise van Viltex en Vilton. De twee werkmaatschappijen vallen onder de Vlint Holding en hebben beide een diepe geschiedenis met vilt en akoestiek. Daar waar Vilton zich richt op de bouw, richt Viltex zich onder andere op design en interieur.

Neem voor meer informatie contact op met Viltex. Wij denken graag met u mee.
 

MEER INFORMATIE?

Bel voor meer informatie naar: 088-8877155

ZULLEN WIJ U BELLEN?

Laat uw naam en telefoonnummer achter!